Nyt on näyttävää! Jessie J kultaisissa bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jessie J on brittilaulajatar, joka aloitti uransa kirjoittamalla kappaleita muun muassa Miley Cyrusille ja Chris Brownille. Sittemmin neitokainen alkoi itse pop-artistiksi, mutta Lady Gagan ja Katy Perryn kaltaisten tähtien vertaista menestystä hänestä ei ole vielä tullut.

YouTube
YouTube

Nyt Jessie J on julkaissut Burnin’ Up -kappaleensa musiikkivideon. Kappaleella ja sen videolla vierailee myös amerikkalaisräppäri 2 Chainz. Video edustaa laulajattaren rohkeampaa tyyliä, sillä hän esiintyy muun muassa kultaisissa bikineissä.

26-vuotias Jessie J tunnetaan upeasta lauluäänestään ja kahdesta julkaistusta albumista. Who You Are ja Alive sisältävät molemmat maailmanlaajuisia hittejä. Niihin lukeutuvat muun muassa Price Tag, Domino, Thunder ja It’s My Party.