Mies joutui ajamaan partansa – teki muistovideon parralleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Parrakas mies koki tunteellisia hetkiä, kun hän joutui ajamaan partansa pois. Miehen vaimo oli pyytänyt miestä ajamaan parran, sillä hänen mielestään parta oli liian voimakas ja dominoiva piirre miehensä kasvoissa. Hän päätti luopua parrasta, vaikka oli juuri kiintynyt siihen.

YouTube
YouTube

Mies kuvasi hauskalle muistovideolle parran kasvattamisen eri vaiheet ja lopuksi sen, kun parta ajellaan kokoaan pois. Mies on kertonut tehneensä videon siksi, että hän tiesi ikävöivänsä partaansa. Parran kasvaminen oli monivaiheinen projekti ja kesti kauan, ennen kuin parta oli täydessä runsaudessaan. Mies koki, että parta oli osa hänen persoonallisuuttaan.

Miehen viimeinen reaktio partansa ajelun jälkeen on lohduton. Parta on poissa ja miehen naama näyttää alastomalta ja surulliselta. Vaimo on varmasti muutoksesta tyytyväinen. Ehkä vielä tulevaisuudessa vaimon luvalla parta tekee paluun miehen elämään.