Snooki synnytti tytön – mahtui lempifarkkuihinsa kahdessa viikossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Jersey Shore -realitysarjan tähti Nicole Snooki Polizzi tuli vuonna 2012 äidiksi, kun hänen Lorenzo-poikansa saapui maailmaan. Kaksi viikkoa sitten hän synnytti toisen lapsensa, suloisen tytön, joka sai nimekseen Giovanna Marie LaValle.

Snooki ylläpiti kuntoaan aktiviisesti koko raskausajan. Hänen villit sinkkupäivänsä ovat pian lopullisesti historiaa, sillä neitokainen suunnittelee astelevansa vihille jo tässä kuussa. Realitysarjasta maailmankartalle ponnahtanut tähti on noudattanut tiukkaa dieettiään myös raskauden aikana, ja hän kävi aktiivisesti liikuntatunneilla vielä viimeisten raskausviikkojen aikana. Uurastus on kannattanut, sillä nyt hän julistaa mahtuvansa lempifarkkuihin vain kaksi viikkoa synnyttämisen jälkeen.

Televisiotähti kommentoi aikaisemman raskausajan olleen helvettiä, vaikkakin siitä saatu palkinto, eli lapsi, on upea. Snookin Lorenzo-poika oli alusta asti pienoinen yllätys, sillä villikkona tunnetun Snookin olisi ehkä viimeisenä ihmisenä odottanut tulevan äidiksi. Nyt hän on kuitenkin rahoittunut ja kunnostautunut perheenä tulevan aviomiehensä Jionni LaVallen kanssa.