Jos realitysarjat olisivat totta – tältä elämä näyttäisi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitysarjojen valikoima on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana. Suosittuja realitysarjoja ovat muun muassa kotirouvista kertovat sarjat, kuten Beverly Hillsin täydelliset naiset. Netissä on julkaistu hulvaton parodia siitä miltä elämä näyttäisi, jos ihmiset eläisivät kuin realitysarjoissa.

YouTube
YouTube

Parodia kertoo maailmasta, jossa kaikki ihmiset käyttäytyvät kuin Täydelliset naiset -sarjojen henkilöt. Jokainen sarjaa katsonut tietää, että reality-kotirouvien arki sisältää juonittelua, riitelyä, selkäänpuukotusta ja ylidramatisointia. Merkittävä osa tapahtumista on käsikirjoitettua.

Parodiassa ihmiset käyttäytyvät kotirouvien tavoin työpaikallaan ja siitähän ei hyvää seuraa. Draama-kuningataren käytöksellä menettää välinsä muihin ihmisiin hyvin nopeasti. Riitelyiltä ja ylilyönneiltä ei tietenkään vältytä. Parodiassa on paljon totuutta siitä, kuinka realitytähdet kameran edessä käyttäytyvät ja se tekee siitä hulvatonta katsottavaa.