Kädetön mies soitti kitaraa kuin rocktähti – mykistävä taituri!

Viihdeuutiset · Annika Kela

San Diegon kaduilla ihmiset pysähtyivät kuuntelemaan erään katutaiteilijan esitystä. Mies lauloi ja soitti kitaraa kuin rokkitähti. Erittäin taitavan miehestä teki se, että hänellä ei ollut käsiä ollenkaan ja hän soitti kitaraa varpaillaan.

YouTube
YouTube

Kalifornian osavaltio on katutaiteilijoiden luvattu maa, mutta hämmästyttävän taitaviin katutaiteilijoihin ei törmää kovin usein. San Diegosta on löytynyt viihdyttävä taiteilija, joka häikäisee taidoillaan. Miehen esiintymisestä on kuvattu video. Sen lisäksi, että hän osaa soittaa kitaraa, hän osaa myös laulaa. Videolta käy ilmi, että ihmiset antavat mielellään taskurahansa tälle herralle.

Miehen esittämä versio 3 Doors Downin Kryptonite-kappaleesta ei jätä ketään kylmäksi. Musikaalinen mies ei ole pitänyt kädettömyyttään esteenä sille, etteikö voisi opetella soittamaan kitaraa. Hän onnistuu tehtävässään paremmin kuin moni kädellinen esiintyjä.