Oletko kuorinut kananmunasi väärin? Tässä nerokas ja nopea tapa

Ruoka · Annika Kela

Kananmunat ovat erinomaista terveysruokaa, ja etenkin keitetyt munat kuuluvat moneen aamupalapöytään. Kananmunan kuoriminen on ärsyttävää puuhaa, varsinkin silloin kun siinä ei ole millään onnistua.

YouTube
YouTube

Ei hätää, sillä netin syövereistä on nyt löytynyt opetusvideo, jossa näytetään kuinka vaivattomasti kananmunan saa kuorittua. Videon opeilla kuorit kananmunan kuin ammattilainen, eikä aamuasi enää pilaa vastoinkäyminen kuorimisen kanssa.

Videon neuvot ovat sovellettavissa kovaksi keitetyn kananmunan kuorimiseen, mikä tarkoittaa sitä, että kananmunaa on keitetty yli kuusi minuuttia. Olennaista on myös se, että kananmunan on annettu jäähtyä kylmässä vedessä ennen kuorimista. Kokeile tätä taktiikkaa kotona ja ilahdu.