Karmiva nukke-elokuva ensi-iltaan – voi viedä yöunet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet ovat sitä mieltä, että nukeissa on jotain pelottavaa. Pian elokuvateattereihin saapuu kauhuelokuva riivatusta nukesta. Annabelle-nuken tarina voi olla jo joillekin entuudestaan tuttu, sillä nukke esiteltiin jo aiemmin The Conjuring -kauhuelokuvassa.

YouTube
YouTube

Tositapahtumiin perustuva kauhuelokuva The Conjuring oli elokuvateattereissa vuonna 2013. Kyseisessä elokuvassa paranormaaleja ilmiöitä tutkiva pariskunta kertoi tarinan riivatusta Annabelle-nukesta. Tarinan mukaan nukessa asui pahuus, joka pyrki vahingoittamaan ihmisiä sen ympärillä. Nuken on kerrottu liikkuvan itsestään ja vaihtavan asentoaan.

The Conjuring -elokuva oli menestys ja kauhuelokuvafanaatikkojen ylistämä. Niinpä elokuva saa nyt jatkoa Annabelle-nuken tarinalla. Mikäli olet yksi niistä, jotka viettävät Halloweenia kauhuelokuvia katsellen, voisi tässä olla yksi hyvä vaihtoehto.