Nainen, näin vältät ”sen” vonkaajat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka maailmaan mahtuu mojova määrä herrasmiehiä, on valitettavasti aina joukossa myös niitä, joiden päässä ei pyöri kuin yksi asia: Seksi. Heille naiset ovat nautinnon hurmoksen antavia reikiä, ja tällaisten henkilöiden pääasiallinen tarkoitus on neitokaisten liiveihin uiminen. Femail First vinkkaa nyt keinoja, joiden avulla pelimiehet pystyy pitämään loitolla.

Sääntö numero yksi: Älä ruoki miesten seksinjanoa tekeytymällä yltiöeroottiseksi minihamebimboksi, mikäli et halua miehen myös kohtelevan sinua siten. Seksikkäät naiset herättävät aina sata ja yksi ajatusta pelimiehissä, eivätkä he voi ymmärtää, jos naisen rakkauden puutarhan portit pysyvätkin kiinni. Älä siis anna ymmärtää, jos et ymmärrä antaa.

Alipukeutuminen on naisten helmasynti siinä mielessä, että klassiset ja näyttävät asut eivät automaattisesti tarkoita hutsahtaviin mekkoihin kääriytymistä. Reittä ja rintavakoa saa toki paljastaa, mutta hyvän maun rajaa ei kannata ylittää – ellei tähtäimessä ole juuri yhden yön juttua metsästävä mies.

Myös puheenaiheiden on hyvä pysyä poissa makuukammarista, koska tuhmia ja kiusoittelevia lauseita voidaan pitää yhtenä esileikin asteena. Rauhallisella startilla suhteeseen voi ainakin varmistaa sen, että mies ei ole pelkästään sen yhden ja ainoan asian perässä. Anna puhelinnumero tai pusu ennen syvemmälle paneutumista.

Älä myöskään anna miehen automaattisesti olettaa, että kynttiläillallisen jälkeen heruu rakkauden hedelmää vällyjen välissä, mikäli se ei ole mielestäsi vielä ajankohtaista. Yksi selkeä merkki miehen aidosta kiinnostuksesta on pelkästään se, että hän muistaa nimesi ja osoittaa sinulle kunnioitusta. Naisen ei tarvitse aloittaa luostarielämää nunnana vonkaajia välttääkseen, mutta oman arvon tunteminen on tärkeää.