Pikkupoika kertoi iskuvinkit – mies testasi käytännössä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nuoret miehet päättivät kokeilla uudenlaista lähestymistapaa iskeä tyttöjä. He värväsivät neuvonantajakseen kuusivuotiaan Ben-pojan. Pikkupoika antoi neuvoja, kuinka tytöt saadaan kiinnostuneiksi ja miehet noudattivat ohjeita. Hulvaton tempaus kuvattiin tietenkin videolle.

YouTube
YouTube

Ben on nuoresta iästä huolimattaan varsinainen naistennaurattaja. Poika käskee yhtä kokelastaan poimimaan puistosta kukan ja antamaan sen nuorelle naiselle. Sen lisäksi Ben neuvoo miestä kertomaan naiselle vitsin, jolla hänet saisi nauramaan.

Pikkupoika kertoo muutaman lapsellisen kop-kop -vitsin ja käskee kokelaita kertomaan ne tytöille. Poika selvästi pelleilee kokelaidensa kustannuksella, mutta se tekee tehtävistä ja tyttöjen reaktioista mielenkiintoisempaa. Loppujen lopuksi Benin antamat ohjeet eivät ole lainkaan huonoja, sillä kaikki kokeilaista onnistuvat saamaan tytön puhelinnumeron. Pikkupojan taktiikka paljastaa, että yksinkertaisilla peliliikkeillä saa tytöt kiinnostumaan.