Vauva opetteli kävelemään – isä kuvasi tyttären harjoittelua vuoden

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vanhemmat tietävät, että lapset kasvavat kovaa vauhtia ja oppivat nopealla tahdilla kaikkea uutta. On jännittävää ja mielenkiintoista seurata sitä, kun lapsi opettelee puhumaan ja ottamaan ensimmäisiä askeleitaan. Newyorkilainen isä halusi saada videolle, kun hänen tyttärensä opettelee kävelemään.

YouTube
YouTube

Perheenisä asensi kameran olohuoneeseensa ja kuvasi lyhyitä hetkiä tyttärensä kehityksestä videolle. Vuoden ajan taapero opettelee seisomaan ja ottamaan askeleita. Videon alussa tyttö on vielä niin pieni, etteivät jalat kannattele häntä, mutta videon lopussa tyttö jo juoksentelee edestakaisin.

Perheenisä on yksi niistä harvoista, joka on saanut kuvattua videolle tyttärensä ensimmäiset askeleet. Kaikki on vuoden mittaisen kuvausprojektin ja päättäväisen isän ansiota. Tyttären opettelua on ollut mielenkiintoista seurata. Vuoden mittainen opettelu on tiivistetty puolentoista minuutin Youtube-videolle.