Bileet raitiovaunussa keskellä päivää – tätä ei Helsingissä nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat yleensä täydellisen mykkiä mitä tulee ihmisten kanssa matkustamiseen julkisilla kulkuvälineillä tai vaikkapa hissillä. Monissa muissa maissa ihmiset sen sijaan keskustelevat myös tuntemattomien kanssa. Harvoin kukaan kuitenkaan tanssii.

YouTube
YouTube

Australian Perthissä on nyt kuitenkin nähty tapaus, jossa smokkiin pukeutunut nuori mies päätti järjestää raitiovaunuun hieman ohjelmaa. Peter Sharp päätti, että kaupunkilaiset tarvitsivat hieman viihdykettä raitiovaunuihinsa. Niinpä hän järjesti siellä tanssibileet, joista nähdään nyt video verkossa.

Esimerkiksi Helsingissä tullaan tuskin näkemään tanssibileitä raitiovaunussa, mutta kerroimme taannoin kuinka Helsingin metrossa järjestettiin vielä Australian bileitäkin vauhdikkaammat ja näyttävämmät tanssibileet. Toukokuussa metrojuna muuttui nimittäin lähes yökerhoksi musiikkeineen ja valoineen.