Burleskitähden näyttävä show New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Dita von Teese on mallinuransa lisäksi työskennellyt burleskitähtenä, näyttelijättärenä ja vaatesuunnittelijana. Mallikaunotar nähtiin taannoin myös 30 Seconds to Mars -yhtyeen tuoreella Up In The Air -musiikkivideolla.

Nyt Dita on kuvattu Strip Strip Hooray -esityksensä juhlanäytölsessä New Yorkin Gramercy-teatterissa. Esityksessä on mukana otteita myös Ditan aikaisemmista esityksistä ja niiden huippukohdista.

Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, näyttelijä, strippari ja malli. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara ja Matter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.