Game of Thrones -tähdet kampanjoivat tyttöjen puolesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Plan on tunnettu kansainvälinen kehitysyhteistyöjärjestö, joka ajaa lasten oikeuksia ympäri maailman. Nyt Game of Thrones -sarjasta tunnetut näyttelijät Natalie Dormer ja Lena Headey ovat antaneet kasvonsa mainoskampanjalle.

plan12102014

Planin viimeisimmällä kampanjalla haetaan varoja tyttöihin kohdistuvan väkivallan vastustamiseen. Game of Thrones -tähtöset ovat kertoneet, että kampanjalla pyritään myös vaikuttamaan siihen, että järjestetyt avioliitot lopetettaisiin ja lapsimorsiamet kiellettäisiin.

Etenkin köyhissä maissa väkivalta lapsia kohtaan on melko yleistä. Kampanjan Facebook-sivuilla on mahdollista osallistua kampanjaan omalla naamakuvallaan. Monet ovatkin käyneet ottamassa osaa kampanjaan lisäämällä kuvansa Planin galleriaan.