Heidi Klum kuin ilmetty Brigitte Bardot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran muotimaailmassa tehnyt Heidi Klum lukeutuu maailman tunnetuimpiin huippumalleihin. Amerikansaksalainen nainen työskentelee nykyään Muodin huipulle -sarjan tuomaristossa, mutta tähti poseeraa edelleen toisinaan rohkeissakin kuvissa.

Ladataan

Photo blast from the past: Channeling the iconic photo of Brigitte Bardot.

Näytä Instagramissa

Nyt Heidi Klum on jakanut Instagram-tilillään kuvan, jossa hän näyttää hämmästyttävän paljon näyttelijätär Brigitte Bardotilta. Otoksessa Klum poseeraa pyyhe päällään, silmillään samankaltaiset tekoripset joista 1960-luvun ranskalainen seksisymboli tunnettiin.

Heidi Klum erosi äskettäin henkivartijamiehestään Martin Kirstenistä. Mallin on nähty eron jälkeen viettävän aikaa 27-vuotiaan taideasiantuntija Vito Schnabelin kanssa Meksikossa ja New Yorkissa. Heidi Klumilla on neljä lasta, joista vanhin on kymmenenvuotias ja nuorin neljävuotias.