Kaverit liimasivat teinin päähän pizzalaatikon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hitleröinti-termi on vakiinnuttanut paikkansa nykyslangissa. Termi viittaa leikkimieliseen kiusantekoon, jota kaverit tekevät sammuneelle ihmiselle. Usein tämä tapahtuu piirtelemällä esimerkiksi peniksiä, kirkkoveneitä ja hakaristeja pahaa-aavistamattoman uhrin kasvoille, mutta myös luovempia hitleröintitapoja on nähty.

YouTube
YouTube

Hitleröinti ei tietenkään ole ainoastaan suomalainen ilmiö, vaan tuore video osoittaa sen luonnistuvan hyvin myös esimerkiksi brittiläisiltä. Videolla 19-vuotias Gregor Bowman huo maa herätessään, että hänen päähänsä on liimattu pizzalaatikko.

Kaverit käyttivät jekkuun ilmeisesti todellista superliimaa, sillä laatikko ei ota lähteäkseen Gregorin päästä. The Sun -lehden haastattelussa nuori mies kertoi hänen serkkunsa repineen lopulta pizzalaatikon pois Gregorin päänahasta. Seurauksena hänen päähänsä jäi kalju kohta, mutta nuorukainen ei ole pitkävihainen.

– Pizzalaatikon irrottaminen oli tuskallista, mutta jälkikäteen koko juttu oli mielestäni hervoton, Gregor Bowman kommentoi.