Metallimusiikkia missä tahansa – tästä saa ottaa mallia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rob Scallon on nuori mies, joka on noussut netti-ilmiöksi soitettuaan YouTube-videoilla Slayeria banjolla ja ukulelella. Nyt raskaan musiikin ihmemies jalkautuu soittimensa kanssa, ja esittelee paikkoja, joissa ei muka voi soittaa metallimusiikkia.

YouTube
YouTube

Raskaasti kaikuva metallimusiikki ei ole lastentarhaan tai hissiin sopivaa rämistelyä, vaikka tyylillä on uskolliset rakastajansa ja faninsa. Nopea rytmi, säröllä varustettu kitara ja mustanpuhuva tunnelma kuvastaa metallimusiikkia osuvasti. Scallon viis välittää normeista.

Hän soittaa rämäpäistä rockmusiikkiaan leikkipuistossa, kirjastossa ja hammaslääkärin vastaanotolla. YouTubessa vankkaa fanijoukkoa vaaliva herra tietää, mistä naruista hänen pitää vetää, jotta hänen soitantansa saisi ihmiset ihastumaan. Vaikka video on tarkoitettu pelkästään viihteeksi, tarjoaa mies kuvaustekstissä videolla soitetun kappaleen tabulatuurit kaikkien käyttöön.