Awwww… Pieni pupu nautti kylpyhetkestä täysillä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jos maailman sööteimmälle otukselle jaettaisiin palkinto, olisi nyt videolla nähtävä pupu varmasti ehdolla. Valkoisen lemmikkipupun kylpyhetki on nimittäin niin suloista katseltavaa, että söpöyskiintiöt ylikuormittuvat.

YouTube
YouTube

Eräs pupun omistaja on julkaissut pari kuukautta sitten videon, jossa lemmikki istuu kylpyammeessa ja ajoittain läiskyttää vettä päälleen. Söpöläisen pieni punainen nenä nuuhkii ympäriinsä ja välillä nenää kastellaan lämpimässä vedessä.

Pupu näyttää selvästi nauttivan vedestä, eikä sillä ole kiire lähteä kylvystä pois. Lemmikin omistaja on ilahduttanut monia eläinrakkaita ihmisiä julkaisemalla videonsa Youtubessa. Pupun kylpyhetki vetää söpöydellään vertoja monelle eläinvauvavideolle ja niitähän ei voi koskaan katsoa liikaa.