Söpöyden huippu: Koiranpentu yritti ulvoa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen koiranpennun tie aikuisuuteen on täynnä uusia kiehtovia asioita ja opeteltavia taitoja. Jotkut pienokaiset ovat innokkaita oppimaan uudet taidot heti, kun niiden olemassaolo on havaittu. Tämä pieni bulldogin pentu on huomannut, että ääntä voi käyttää muuhunkin kuin vinkumiseen.

YouTube
YouTube

Hauskassa videossa koiranpentu opettelee ulvomaan. Pienokainen kuvittelee ulvovansa kuin vanhat esi-isänsä, mutta meille se lähinnä kuulostaa heikolta kurnutukselta. Koiran opettelu on niin suloista, ettei sitä katsoessa voi olla hymylemättä.

Kömpelö pieni pentu kokeilee kaikkia rajojaan ensimmäisten kuukausien aikana ja jatkamalla harjoitteluaan siitä tulee vielä mestariulvoja. Omistajat tulevat kuulemaan vielä useita taidonnäytteitä ulvonnasta ja siinä on varmasti naurussa pidättelemistä.