Parisuhteen valkoiset valheet paljastettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Valkoisella valheella on suuri merkitys erityisesti parisuhteessa, jossa toista halutaan suojella turhalta mielipahalta. Kannattaa kuitenkin pohtia tilanne tarkkaan ennen valheen lipsauttamista, sillä toisinaan totuudella saattaa olla hyödyllinen vaikutus.

YouTube
YouTube

Pariskunnan osapuolet saattavat peitellä totuuksia pienten valheiden avulla. Esimerkiksi miehet yleensä kertovat hyvin alikanttiin tekniikkaan liittyvien ostostensa todellisista kustannuksista. Naiset tekevät puolestaan saman vaateostosten kanssa, ja saattavat jopa väittää uusia vaatteita ikivanhoiksi.

Yksi yleisin asia, missä mies päästää suustaan muunneltua totuutta, liittyy muihin naisiin kuin omaan tyttöystäväänsä. Esimerkiksi ohilkulkevat naiset eivät ole koskaan heidän mielestään erityisen viehättäviä – mikäli heidän oma mielitiettynsä istuu vieressä.