Pikkupoika sai itkukohtauksen – haluaisi mennä jo naimisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuiset miehet saattavat karttaa avioliittoa viimeiseen saakka, sillä joidenkin mielestä se tuntuu pallolta jalassa tai kiristävältä kaulukselta. Tosi asia on kuitenkin se, että oikean kumppanin löytyessä avioliitto on ainoastaan sinetti ikuiselle rakkaudelle ja luo parista myös virallisesti toistensa omat.

Dean-niminen pikkupoika on kaiketi saanut ruusunpunaisen kuvan avioliitosta, sillä hän on kovin huolestunut siitä, ettei voi mennä naimisiin vielä pitkään aikaan. Kuusivuotias poika sopertaa videolla isälleen harmistuneena, että hänellä menee ainakin 800 miljoonaa miljardia viikkoa siihen, että voi astua vihille. Hän tietää olevansa kuusivuotias, ja täyttävänsä seuraavaksi seitsemän.

– Toivon, että olisin 80-vuotias, koska haluan mennä naimisiin, Dean itkee ja kääntää selkänsä isälle.

Onneksi isä selittää lapselleen, että hänen ei tarvitse mennä vielä naimisiin ja saa siihen luvan, kunhan on aikuinen ja täysi-ikäinen. Suomessa avioliiton voivat solmia 18 vuotta täyttäneet nainen ja mies, mutta oikeusministeriö voi myöntää poikkeuslupia tätä nuoremmille.