Saana Uimonen kauneusleikkauksista: ”Missit ja mallit tuhonneet ulkonäkönsä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Saana Uimonen on ollut viime vuosina otsikoissa monista syistä, mutta erityisesti parisuhteestaan Jussi Parviaiseen. Taannoin Saana vetäytyi julkisuudesta, mutta teki äskettäin paluun ryhtyessään kirjoittamaan uutta blogiaan Blogbook-blogipalveluun.

Nyt Uimonen kirjoittaa tuoreimmassa blogikirjoituksessaan yllättävällä tavalla kauneusleikkauksista, joiden ihailija hän on itsekin aiemmin ollut. Omat ja lähipiirin kokemukset ovat kuitenkin muuttaneet Saanan mielen.

– Olen surullisena seurannut vierestä, kuinka valtava määrä missejä, malleja ja muita kaunottaria on mennyt ja suoraan sanottuna tuhonnut ulkonäkönsä erilaisissa ”kauneusoperaatioissa”. He piikittävät kasvoihinsa ties mitä hermomyrkkyjä ja täyteaineita. Silikonilla täytetään rintavarustusta, ja ovatpa jotkut menneet vieläkin pidemmälle kauneusleikkauksissaan, Saana Uimonen kirjoittaa.

– Olen pieni ja siro ihminen, ja nuoruuden hölmöilyissäni menin täyttämään rintani peräti kahteen kertaan. Peiliin katsoessani näen kehoni nyt vääristyneenä, sillä rintani ovat suuremmat kuin luonto on minulle luonut, Saana katuu silikonirintojaan.

Uimonen paljastaa edellisen rintaoperaation vieneen tunnon hänen rinnoistaan. Karmaisevan näköisten huulitäytteiden ja silikonirintojen lisäksi Uimonen toteaa myös hiustenpidennysten, hammaslaminaattien ja tatuointien olevan nykyisin hänen inhokkejaan.

Lue koko kirjoitus tästä.