Mariah Careyn asu petti nolosti esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hiljattain aviomiehestään Nick Cannonista eronnut laulajatar Mariah Carey on nyt esiintynyt Kiinassa nähdyssä konsertissa lyhyessä minihameessa. Hame oli niin lyhyt, että tähtösen alusvaatteet paistoivat alta esityksen aikana.

Fanit saivat siis enemmän vastinetta lipuilleen kuin olisivat voineet kuvitella. Careyn kiertue on alkoi mediamyllerryksen saattelemana, sillä neito erosi ennen kiertuettaan aviomiehestään. Parin avioeron on huhuttu johtuvan pettämisestä. Naisella on ollut viime aikoina perhehuolia, ja sen epäiltiin vaikuttaneen Careyn esiintymiseen Japanissa. Tähden esitystä kritisoitiin suuresti, ja monet väittivät tähden olevan pahasti epävireessä. Katso kuvat Daily Mailin sivuilta.

Kiinassa Sichuan Provinssissa Careyn show sujui jo paljon paremmin, lukuunottamatta pientä vaatetusmokaa, jonka takia neidon alusvaatteet olivat kaiken kansan nähtävillä. Lähipiirin mukaan Carey on toipumassa avioeroonsa liittyvästä myllerryksestä ja voi jo huomattavasti paremmin kuin aiemmin. Daily Mail -lehden mukaan Kiinan konsertissa nähtiin jopa vilaus diivamaista Mariahia, johon hänen fanit ovat tottuneet.