Suomalaiset DJ-tähdet valtasivat lontoolaisklubin – tältä bileet näyttivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka suomalaiset DJ-tähdet ovat valtaamassa Lontoon legendaarisen Ministry of Sound -klubin. Nyt bileet on juhlittu, ja illan tapahtumista nähdään vauhdikas videokooste. Tapahtuman tarkoitus oli julkaista Super8 & Tabin toinen albumi Unified.

YouTube
YouTube

Tilaisuudessa esiintyivät Super8 & Tabin lisäksi Orkidea, Orion, Lenno, Milla Lehto ja Oded Peled. Levyn julkaisi suomalaislähtöisen Paavo Siljamäen Above & Beyond -yhtyeen Anjunabeats, joka kuuluu maailman menestyneimpiin elektronisen musiikin levymerkkeihin.

– Uuden albumin teemana on yhteenkuuluvuuden tunne läheisten ihmisten kanssa. Vuosien saatossa olemme saaneet apua monilta ihmisiltä ja tällä kertaa halusimme antaa jotain takaisin. Valitsimme levynjulkaisutapahtumaan kotimaisia suosikkiesiintyjiämme ja pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme, Super8 & Tab kertovat.