Isä osti tyttärelle Lexuksen – romuksi jo autokaupan pihassa!

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Varakas venäläinen liikemies halusi ilahduttaa tytärtään ostamalla hänelle uuden auton. Isän silmäterälle ei kelvannut mikä tahansa auto, vaan kaupat tehtiin upouudesta Lexuksesta. Isänsä kauhuksi tytär kuitenkin onnistui romuttamaan uuden autonsa heti kaupanteon jälkeen.

YouTube
YouTube

Venäläiselle vakuutusyhtiölle lähetetty valvontakameravideo paljastaa, että tytär ehtii omistaa auton kokonaiset 16 sekuntia. Videolla näkyy, kun tytär peruuttaa auton parkista ja sitten unohtaa jalkansa kaasupolkimelle ja päätyy ojaan. Auto kääntyy rytäkässä katolleen. Tytär välttyi loukkaantumiselta, sillä turvatyynyt suojasivat häntä.

Isän olisi ollut syytä testata tyttärensä ajotaitoja ennen luksusauton ostamista. Hienolla autolla ei voi korvata puuttuvia ajotaitoja. Tyttären onneksi auto oli turvallinen, eikä hän loukkaantunut rytäkässä. Saa nähdä, suostuuko isukki ostamaan tyttärelleen uuden auton romutetun tilalle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.