Isoäiti irstaili laulukilpailussa – korsetti yllätti kotikatsomot

Viihdeuutiset · Annika Kela

64-vuotias isoäiti Neda Ukraden on nyt hämmästyttänyt Serbian televisiossa. Nainen oli pukeutunut seksikkäisiin alusvaatteisiin esiintyessään laulukilpailussa. Sen sijaan, että esitystä olisi ollut kiusallista katsoa, tarjosi Ukraden uskomattoman upean ja viettelevän esityksen.

YouTube
YouTube

Serbiassa suosittu laulukilpailu on nimeltään Your Face Sounds Familiar, ja sen ideana on, että kilpailijat imitoivat tunnettuja megatähtiä. Neda Ukraden imitoi esityksellään Beyoncea ja lauloi kappaleen Sweet Dreams. Suurista ennakkoluuloista huolimatta Ukraden esiintyi erittäin vakuuttavasti.

Mielikuva korsetissa esiintyvästä isoäidistä ei ehkä ole kaikista viehättävin, mutta onneksi Ukraden ei olekaan mikään tavallinen isoäiti.

Beyoncen esittäminen ei ole helpoimmasta päästä, sillä katsojat odottavat näkevän hyvän Beyonce-imitaation ja odotukset ovat korkealla. Ukraden ei pettänyt katsojiaan, vaan laulajan suoritus meni nappiin. Kilpailun tuotantokausi on vielä kesken, joten kilpailun voittajaa ei ole vielä kruunattu, mutta tämän esityksen perusteella Ukraden on varmasti yksi voittajaehdokkaista.