Lottovoittaja piti lapsuuden lupauksen – antoi puolet miljoonapotista pois

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet lottovoittajista, joiden elämä on kääntynyt rahasumman saamisen myötä jyrkkään alamäkeen avioeroineen ja mielenterveysongelmineen. Onneksi uutisiin on myös mahtunut onnellisia tarinoita voittopottejaan lahjoittaneista ihmisistä. Eric Hale on mies, joka voitti miljoonan.

Mies oli pelannut samalla rivillä ja numeroilla 20 vuoden ajan. Kun hän haki uutta kuponkiaan rutiininomaisesti, sai hän tietää voittaneensa miljoona dollaria. Mies muisti samantien lapsuudessaan tekemänsä lupauksen ja soitti veljelleen.

– Lupasin lapsena veljelleni, että jos joskus voitain lotossa niin jaan potin hänen kanssaan. Soitin hänelle ensimmäisenä voiton saatuani, Eric kertoo KTVZ-televisiokanavalle.

Hän ilmoitti Quinn Hale -nimiselle veljelle, ettei ole unohtanut heidän sopimustaan ja antaa hänelle miljoonastaan puolet. Quinn ei ole toipunut järkytyksestä oikeastaan vieläkään, ja hän myöntää, että ei olisi uskonut lupauksen pitävän.