Muodonmuutos sekunneissa – otsatukkalisäke tekee tuloaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni nainen haaveilee etuhiusten leikkaamisesta, mutta ei välttämättä uskalla ryhtyä radikaaliin toimenpiteeseen. Vaikka hiukset kasvavat aina takaisin, saattaa etuhiusten kasvattaminen entiselleen vaatia jopa vuosien odottamisen.

YouTube
YouTube

Hiuskasvun välivaihe saa neitokaiset turhautuneeksi, mutta onneksi kauneusteollisuus osaa hyödyntää naisten turhamaisuutta ja epätoivoa sopivassa suhteessa. Markkinoilla on lukuisia hiuslisäkkeitä, mutta nyt etuhiukset voi loihtia muutamassa sekunnissa erillisen pannan avulla.

Pannassa roikkuu valmiina etuhiuksia muistuttava tupsu, joka saa ulkonäön uudenlaiseksi kertaheitolla. Staran saamien tietojen mukaan samankaltaisia tuotteita on näkynyt jo suomalaisilla markkinoilla, joten mistään superuutuudesta ei kuitenkaan ole kyse.