Bruce Willisin 20-vuotias tytär rentoutui bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintatähti Bruce Willisin tyttäret ovat viime aikoina olleet runsaasti esillä mediassa. Tunnetuin näyttelijän tyttäristä lienee useita televisiorooleja tehnyt Rumer Willis, mutta myös Tallulah-tytär on päätynyt viime aikoina viihdelehtien otsikoihin.

Ladataan

Los Angeles, California (lol) @kyliecase

Näytä Instagramissa

Nyt Tallulah Belle Willis on jakanut Instagramissa kuvia, joissa hän otaa rennosti. Otoksissa bikineihin sonnustautunut 20-vuotias neitokainen ottaa aurinkoa ja nauttii ravitsevasta ranskanperuna-ateriasta tupakan kera.

Bruce Willis oli naimisissa Demi Mooren kanssa vuosina 1987 – 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta Rumer, Scout ja Tallulah. Mies avioitui maaliskuussa 2009 valokuvamalli Emma Hemmingin kanssa. Heillä on yhteinen Mabel Ray -tytär, joka syntyi viime vuonna.

Ladataan

ANIMALSTYLEFRIESxLACMA

Näytä Instagramissa