Jared Leto halasi puuta – ei aavistanut mitä siitä seuraisi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Jared Leto tunnetaan myös 30 Seconds to Mars -bändin keulahahmona, elokuvatähtenä ja aktivistina. Mies ottaa usein kantaa yhteyskunnallisiin ongelmakohtiin. Vegaaniksi tunnustautunut näyttelijä on eläinaktivisti ja ihmisoikeusaktivisti.

Vaukaumukseensa liittyen Leto on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän halaa puuta hippimäisin ottein. Hän ei voinut arvata, mitä siitä tulisi seuraamaan. Puunhalauskuva poiki varsinaisen netti-ilmiön, sillä kuva oli kopioitu netistä ja halaava Jared Leto oli photoshopattu useisiin ajankohtaisiin lehtikuviin halaamaan milloin mitäkin.

Huumorintajuisena miehenä tunnettu Leto oli vain ylpeä saavuttamastaan huomiosta. Halauskuvavillitykseen liittyen Hän on lisännyt Instagramiinsa uuden puunhalauskuvan. Kuvan lisäämisestä ei ollut ehtinyt kulua vuorokautta, kun verkossa alkoi levitä uusia Jared Leto halaa -kuvia. Näyttelijäkomistus toivoo, että kuvien myötä ihmisten keskuudessa leviää myös sanoma, joka on, että välitetään toisistamme, luonnosta ja eläimistä.

Ladataan

Uh oh…here we go again! #JaredHugginLeto

Näytä Instagramissa