Kamera kiinnitettiin kotkan selkään Eiffel-tornissa – tällaisena et ole Pariisia nähnyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin videosta, jossa pääsimme seuraamaan ilmassa liitävän haukan hurjia saalistustaitoja ennennäkemättömällä tavalla. Linnun selkään oli nimittäin kiinnitetty pieni kamera, joka taltio hurjan tilanteen kokonaisuudessaan. Nyt vuorossa on toinen upea video.

YouTube
YouTube

Sukupuuton partaalla olevien eläinten asialla oleva SOS: Save Our Species -järjestö on julkaissut videon, joka on niin ikään kotkan selkään kiinnitetyn kameran kuvaama. Tällä kertaa Victor-niminen kotka ei kuitenkaan ole saalistuspuuhissa, vaan liitää Pariisin yllä tarjoten huikeat näkymät rakkauden kaupungin yläpuolella. Videon lopussa Victor kiittää maata kohti jopa 180 kilometrin tuntivauhdilla.