Kohuväite: Lionel Richie Khloe Kardashianin isä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisaan Kardashian perheeseen kuuluva Khloe on jälleen joutunut mediamyllerryksen keskelle. Mediassa on nimittäin spekuloitu, että neitokainen olisi laulajalegenda Lionel Richien tytär. Khloen isyydestä on väitelty siitä lähtien, kun on paljastunut, että perheenäiti Kris Jenner ei ole ollut uskollinen aviomiehelleen Robert Kardashianille.

Perheen lähipiiristä on tehty paljastus, jonka mukaan 80-luvulla Jennerillä on ollut useita miesrakastajia. Jotkut heistä ovat julkisuuden henkilöitä, kuten muun muassa OJ Simpson ja Lionel Richie. Khloen vanhemmat sisarukset Kourtney ja Kim ovat kuin kaksi marjaa ja heissä on paljon isänsä Robertin piirteitä. Khloe sen sijaan poikkeaa muista sisaruksista, sillä hän on paljon pidempi kuin muut ja hänessä on vähemmän Robertiin samaistettavia piirteitä.

Väitteet, jonka mukaan OJ Simpson olisi Khloen isä ovat jo taakse jääneitä. Nyt suurennuslasin alla on yhteneväisyydet Khloen ja Lionel Richien välillä. Khloea on verrattu Richien tyttäreen Sofiaan, joka näyttää erehdyttävän paljon Khloe Kardashianilta.

Median kyseenalaistaessa taannoin Robertin isyyden väittämällä OJ Simpsonia Khloen isäksi oli neitokainen murheen murtama. Hän on kertonut julkisesti siitä, kuinka hänen sydämensä on särkynyt loukkaavien spekulointien takia. Juuri, kun Khloe luuli isyyskohun olevan ohitse, on noussut uusi mylläkkä Lionel Richiestä. Khloe on sanonut, että hän ei aio käsitellä asiaa, sillä Robert Kardashian on hänen ainoa oikea isänsä.