Merileijona päätyi kalastusverkkoon – kosti kalastajalle ja koiralle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on nähty lukuisia merileijonien touhuja kuvaavia videoita, joissa nämä suuret merinisäkkäät tulevat varsin hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tuore video kuitenkin osoittaa, ettei merileijonaa kannata suututtaa.

YouTube
YouTube

Venäläisellä kalastuasluksella kuvatulla videolla laivan miehistön verkkoon on tarttunut isokokoinen merileijona. Kalastajat yrittävät vapauttaa eläintä, mutta se alkaa saman tien purkamaan raivoaan miehiä kohtaan. Myös paikalle saapunut laivan koira on aivan voimaton merinisäkkään edessä.

Videon hurjin hetki tapahtuu, kun merileijona puree häntä liian lähelle päätynyttä miestä kädestä ja heittää tämän vaivattomasti syrjään. Video ei paljasta, kuinka kalastajat lopulta onnistuivat hankkiutumaan eroon raivokkaasta merileijonasta.