Raju auto-onnettomuus videolle – kuljettajan ihmepelastuminen

Autot · Annika Kela

Belgian moottoritiellä sattui vakava onnettomuus, kun henkilöauto kolaroi kahden rekan kanssa. Kauhistuttavan näköinen kolari tallentui rekan autokameraan. Viime elokuussa kuvatussa videossa henkilöauto ohittaa rekan ja vaihtaa kaistaa oikealle.

YouTube
YouTube

Kuskin epäonneksi liikenne on kaistalla pysähtynyt ja auto törmää vauhdilla kaistalla olevaan rekkaan. Rajussa törmäyksessä henkilöauto päätyy takaisin keskikaistalle, jossa se jää rekan yliajamaksi. Henkilöauto tuhoutuu täysin ja voisi luulla, että kuskilla ei ole mitään mahdollisuuksia selvitä onnettomuudesta hengissä.

Toisin kuitenkin kävi, sillä 25-vuotias kuski Jasmien Claeys jäi henkiin. Naisen selviytyminen on todellinen ihme. Sairaalassa todettiin, että Claeysilla oli muutamia luunmurtumia, mutta mitään vakavia vammoja ei ollut. Claeys oli onnettomuuden johdosta lyhyen aikaa koomassa. Lääkäreiden mukaan hän tulee toipumaan onnettomuudesta ilman vakavampia seurauksia.