Ällistyttävä uhraus: Leffatähti poistatti etuhampaansa roolin takia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ei ole ennenkuulumatonta, että näyttelijä menee äärimmäisyyksiin elokuvaroolinsa takia. Jotkut roolit vaativat näyttelijää lihottamaan, laihduttamaan tai leikkaamaan hiuksensa. Nyt eräs elokuvatähti on paljastanut poistattaneensa etuhampaansa rooliaan varten The Fury -elokuvassa.

Transformers -elokuvista tunnettu näyttelijä Shia Labeouf paljasti Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa poistaneensa etuhampaansa uusinta elokuvaa varten. Tempauksellaan mies halusi osoittaa omistautumisensa roolille ja ilmeisesti hän halusi tehdä vastanäytteljäänsä Brad Pittiin vaikutuksen.

Tempaus kaiketi onnistui, sillä miehet ystävystyivät kuvauksissa. Monet ovat ihmetelleet Shian tempausta, sillä nykytekniikalla hammas voidaan poistaa digitaalisesti kohtauksista ilman varsinaista uhrausta.

Shia Labeouf naureskeli, että loppujen lopuksi hänen uhrautumisessaan ei ollut mitään järkeä. Hampaan poistattaminen oli kaiken lisäksi yllättävän vaikeaa, koska Hollywoodissa hammaslääkärit eivät suostuneet poistamaan näyttelijän suusta terveitä hampaita. Mies joutui hakeutumaan syrjäisemmälle seudulle, jotta hänen toiveensa toteutuisi. Kuvausten jälkeen mies hankki hammasproteesin. Terve etuhammas oli uhraus The Fury -elokuvalle.