Tässä Ferrarissa on tyyliä – samanlaista maalipintaa ei ole!

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Jos saisit suunnitella maalipinnan Ferrarille, niin millainen siitä tulisi? Suuri osa ihmisistä päätyisi todennäköisesti klassiseen mustaan tai Ferrarin punaiseen. Eräs taiteilija on nyt kuitenkin saanut vapaat kädet Ferrarin California T -mallin maalauksen kanssa.

Lopputuloksesta tuli kaikkea muuta kuin perinteinen, sillä autosta tuli kuin räikeä ilotulitus. Taiteilija Fabian Oefner valitsi Ferrarille UV-maalin, joka tarkoittaa neonvärejä. Maalaustekniikka poikkesi perinteisestä, sillä auto maalattiin tuulitunnelissa niin, että ruiskuista valui tuulen puhaltaessa erisävyisiä maaleja autoa kohti.

Värit levisivät autoa pitkin epätasaisesti ja toisiinsa sekottuen. Maalausprosessi kuvattiin videolle, ja lopputulos on kerrassaan upea. Luksusauto muistutti ultravioletissa valossa ilotulitusta kirkkaine väreineen.