Pikaromanssin tulos: Jude Law saa viidennen lapsensa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittinäyttelijä Jude Law tulee isäksi jo viidennen kerran. Miehellä oli alkuvuodesta pikaromanssi laulaja Catherine Hardingin kanssa, ja nainen on nyt paljastanut olevansa viidennellä kuulla raskaana.

Law ja Harding heilastelivat keväällä noin kuuden viikon ajan, eikä pari ole enää yhdessä. Catherine Harding on perheenlisäyksestä onnessaan. Vaikka 23-vuotias neitokainen ei enää seurustele tulevan lapsensa isän kanssa, on mies uutisista riemuissaan. Daily Mail -lehden mukaan Jude Law on valmis jakamaan vastuun lapsesta ja luvannut osallistua lapsen hoitamiseen liittyviin kuluihin taloudellisesti.

Näyttelijäkomistuksella on entuudestaan neljä lasta. Ex-vaimo Sadie Frostin kanssa miehellä on kolme lasta ja yksi lapsi Samantha Burken kanssa. Law deittaili Burkea lyhyen aikaa vuonna 2008. Nyt mies on tulossa jälleen isäksi. Lähipiirin mukaan Law on erinomainen isä lapsilleen, joten tuleva vauva on lapsirakkaalle näyttelijälle siunaus.