Voimistelun 18-vuotias olympiamitalisti treenasi puistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoon taannoiset olympialaiset tekivät tuttuun tapaan jälleen myös uusia julkkistähtiä, kun mitaleja voittaneet näyttävät nuoret ihmiset saivat osakseen valtavasti huomiota. Yhdysvalloissa kuumin olympiatähti oli nykyisin 18-vuotias voimistelija McKayla Maroney.

McKayla Maroney ja hänen neljä joukkuetoveriaan saivat mainetta ja kunniaa voimistelussa. Yhdysvaltoihin palattuaan viisikkoa kiidätettiin tilaisuudesta toiseen ja televisio-ohjelmasta toiseen uskomatonta vauhtia. Äskettäin Maroneyn alastonkuviksi väitettyjä kuvia päätyi hakkereiden kautta julkisuuteen, mutta nyt hänet nähdään paparazzikuvissa voimistelemassa puistossa.

18-vuotias McKayla Maroney teki kansainvälisen läpimurtonsa voittamalla joukkueensa kanssa kultaa voimistelussa Lontoon kesäolympialaisissa. Maroney niitti menestystä myös yksin voittamalla voimistelussa hopeaa. Nuori kaunotar on itse kertonut matkineensa lapsena mielellään Tarzania, minkä nähtyään äiti oli ohjannut vauhdikkaan lapsen harrastamaan voimistelua.