Nainen yritti avata tukkeutunutta wc-pönttöä – huonosti kävi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Karhupumppu on yksi maailman hyödyllisimmistä, mutta rumimmista, tupaantulijaislahjoista. Jokainen wc-tila tarvitsee oman pumppunsa viemäritukosten avaamiseen, jotta mahdollisen vahingon sattuessa ei tarvitsisi turvautua wc-harjoihin tai käsivarsiin tukosten avaajina.

Nyt kiinalainen nainen on pelastettu pinteestä, kun hän yritti avata lattiavessan tukosta käsivarttaan apuna käyttäen. 85-vuotias nainen oli tunkenut kätensä vessan reikään ja jäänyt jumiin. Tunnin kuluttua tapahtuneesta hänen tyttärensä soitti viimein apua.

Paikalle saapuneet pelastusviranomaiset irroittivat vanhusta kolmen tunnin ajan. Lopulta ikäihminen pääsi pinteestä ja sai kätensä vapaaksi, Mirror-lehti uutisoi. Nyt jos koskaan perheen kannattaa hankkia itselleen asiaan tarkoitettu viemärin avaamisväline.