Unohtakaa kymppikerho – seksiä harrastetaan jo lentokentällä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Lomamatkalle lähtevien pariskuntien suunnitelmissa on takuuvarmasti seksiä, seksiä ja vielä kerran seksiä. Osa pareista ei pysty pitämään näppejään erossa edes lentomatkan aikana, ja mies ja nainen saattavat liittyä kymppikerhoon jo menomatkalla.

Nyt Jetcost-sivusto paljastaa, että pariskunnat eivät enää harrasta seksiä pelkästään lentokoneissa. Rakastelua suoritetaan jo lentokentillä, ja kymppikerhon sijaan haetaan meriittiä lentokenttäkerhosta. Esimerkiksi kymmenen prosenttia brittituristeista myöntää harrastaneensa seksiä lentokentällä – etenkin jos kyseessä on pidempi vaihtoaika seuraavaan koneeseen.

Sekstailupaikkoina toimivat vessat ja varastohuoneet. Myös lentokenttävirkailijat ovat huomanneet uuden buumin matkaseksikulttuurissa, sillä he yllättävät pariskuntia yhä enemmän itse teossa kielletyiltä alueilta. Eniten lentokenttäseksiä harrastavat italialaiset ja espanjalaiset.