Taylor Swift neuvoo Selenaa suhdeasioissa – osaa itse paremmin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Selena Gomez jätti ongelmia elämäänsä jatkuvalla syötöllä keräävän Justin Bieberin kuukauden seurustelemisen jälkeen. Myös Selenan hyvä ystävä Taylor Swift on ennättänyt kommentoimaan eroa, ja hän kertoi aivoimesti olevansa tyytyväinen ystävänsä tultua järkiinsä.

Kerroimme jo viime vuonna, kuinka Swift tunki nokkansa Gomezin ja Bieberin suhteeseen. Lopulta kantrilaulaja pani välit poikki Selenan kanssa siksi aikaa, kunnes hän taas erosi Bieberistä. Sama tapahtui tänä vuonna ja nyt 24-vuotias Swift on kommentoinut 22-vuotiaan bestiksensä parisuhdestatusta neuvovaan sävyyn HollywoodLife.comille.

– Selenan tulisi olla ainakin vuosi seurustelematta. Hän voisi deittailla itseään hetken aikaa sekä oppia kunnioittamaan ja arvostamaan itseään, Taylorin kerrotaan sanoneen.

Taylor Swift on myös yrittänyt houkutella Gomezia muuttamaan New Yorkiin hänen naapurikseen. Kantripoppari Taylor Swift lähti jo nuorella iällä tavoittelemaan uraa musiikkibisneksessä Wyomissingista Hollywoodiin. 24-vuotias Taylor tunnetaan julkkispoikaystävistään, joihin lukeutuvat muun muassa Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Conor Kennedy ja Harry Styles.