Traileriäänimies juonsi tavallisten ihmisten lounashetkiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Honest Trailers -videoissa Hollywood-elokuville annetaan uusia, rehellisiä trailereita. Trailerit eivät olisi tietenkään mitään ilman dramaattista kertojaääntä, ja sen puolen Hones Trailers -videoille hoitaa ääninäyttelijä Jon Bailey.

YouTube
YouTube

Nyt Jon Bailey on lyöttäytynyt yhteen Youtuben Break-kanavan pilailijoiden kanssa. Miehet tekivät piilokameratempauksen, jonka kohteena olivat pahaa-aavistamattomat ravintoloiden ja ruokakojujen asiakkaat Los Angelesin vilkkaalla kävelykadulla.

Jon Bailey saapuu lounashetkeä viettävien ihmisten keskuuteen, ja alkaa juontamaan heidän ruokailutilannettaan tuttuun ylidramaattiseen tyyliinsä. Samaan aikaan Break-kanavan Kevin ja Alex kuvaavat tilannetta ja antavat Baileylle ohjeita radiopuhelimen kautta. Tavallisistakin tilanteista saa yllättävän jännittäviä matalaäänisen selostajan ja mahtpontisen musiikin avulla.