Tyttöystävä rysän päältä kiinni – sänkykuva leviää netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ennen pahojaan tehneet ihmiset joutuivat julkisen nöyryytyksen kohteeksi kirkon eteisessä olleessa jalkapuussa. Sittemmin rikollisten pidätyskuvia on saatettu julkaista lehdissä ja nettisivuilla. Nyt sosiaalinen media ja YouTube toimivat julkisena häpeäpaaluna, kun kaikki kantavat dokumentointivälineitä mukanaan.

YouTube
YouTube

Yksi Facebookia nöyryyttämisen apuna käyttänyt henkilö on mies, joka löysi tyttöystävänsä kämppiksensä kanssa sängystä. Totta kai petetty poikaystävä ikuisti tilanteen myös valokuvaan ja julkaisi kuvan netissä. Hän kirjoitti kuvan yhteyteen seikkaperäisen selostuksen tilanteesta.

Pariskunta oli riidellyt aiemmin illalla, ja sen sijaan, että tyttöystävä olisi halunnut selvittää asiaa, hyppäsi hän kämppiksensä kanssa sänkyyn. On ilmiselvää, mitä kaksikko on pedissä puuhannut, sillä neitokainen näyttää makoskelevan miehen vieressä ilman rihman kiertämää. Kuva aiheutti melkoisen kritiikkiryöpyn naista kohtaa.