Aaveet vandalisoivat antiikkiliikkeessä – selittämättömät tapahtumat videolla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Britanniassa sijaitsevan Barnsley Antiques -antiikkiliikkeen omistaja Danny Parker on vakuuttunut siitä, että hänen kaupassaan kummittelee. Liikkeen valvontakamera on nimittäin kuvannut tilanteita, joissa tavarat putoilevat ja särkyvät itsestään.

Sen sijaan, että omistaja pelkäisi kauppaansa, on hän kiinnostunut selvittämään, kuka kauppaa vandalisoi. Valvontakameroiden videot katsottuaan Parker oli varma, että vahingot on aiheuttanut jokin yliluonnollinen voima. Mies pyysi paikalle paranormaaleja ilmöitä tutkivan tiimin, joka aikoi selvittää kaupan mysteerin.

Tutkijat saivat selvitettyä, että liikkeessä vieraillut kummitus on peräisin viereiseltä hautausmaalta. Naisen haamu on nähty usein hautausmaan vieressä vaeltamassa ja nyt se on siirtynyt antiikkiliikkeeseen. Liikkeen paikalla on joskus ollut vanha kirkko ja kummitus on todennäköisesti etsinyt kirkkoa.

Tutkimukset päätyivät umpikujaan ja mysteeri jäi osittain selvittämättä. Tutkimusten aikana mies alkoi tuntea myötätuntoa yliluonnollisia vierailijoita kohtaan ja päätti, ettei anna kummitusten toiminnan häiritä häntä jatkossa. Hän jopa suunnittelee hankkivansa liikkeeseen antiikkia, jonka mukana voisi tulla lisää kummituksia. Niin kauan, kun kummitukset eivät käy asiakkaisiin käsiksi ovat ne tervetulleita liikkeeseen.