Haastaakö tämä jenkkipila Nauravan kulkurin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijä Jeff Goldblum on nyt nousemassa netin valovoimaisimmaksi persoonaksi, sillä hän on tähdittänyt erilaisia videokoosteita pitkin vuotta. Kerroimme äskettäin mainoksesta, jossa hän esiintyi ilman paitaa pianoon eroottisesti nojaillen.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa kerää huomiota video, joka on luotu kappale Jeff Goldblumin naurun pohjalta. Kappale voisi toimia esimerkiksi etkoilla. Jurassic Park -elokuvasta miksattu kappale on FLIPSH0T-nimimerkin käsialaa, ja videon on tehnyt MrTabarnaco2.

61-vuotias Jeff Goldblum on tehnyt pitkän uran Hollywoodissa, sillä miehen ensimmäinen rooli oli vuonna 1974 ilmestyneessä Väkivallan vihollinen -elokuvassa. Hänet nähtiin aikaisemmin tänä vuonna The Grand Budapest Hotel -elokuvassa. Näyttelijä muistetaan muun muassa elokuvista Kärpänen, Independence Day ja Steve Zissoun vedenalainen maailma. Lisäksi mies on esiintynyt televisiossa sarjoissa, kuten Will & Grace, Glee ja Simpsonit. Näyttelijä meni taannoin kihloihin 31-vuotiaan Emilie Livingstonin kanssa.