Jennifer Garner vaati laajakulmaobjektiivia alastonkohtaukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ohjaaja Zack Snyder tiputti viime vuonna pommin ilmoittamalla, että seuraavaksi Batmanin kaavun pukee päälleen valkokankaalla Ben Affleck. Kaikki eivät olleet roolivalinnasta innoissaan. Affleck on seurustellut näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa vuodesta 2004.

Pariskunnalla on kaksi tytärtä ja ilmeisen toimiva parisuhde. Garner piipahti äsken Ellen DeGeneresin vieraana, ja haastattelussa päädyttiin keskustelemaan Ben Affleckin roolista Gone Girl -elokuvassa. Mies teki leffassa alastonkohtauksen. Ellen paloi halusta tietää, kuinka vaimo reagoi miehensä alastonkohtaukseen.

– Emme keskustelleet siitä. Se meni osapuilleen siten, että Ben kertoi ohjaaja Fincherin halunneen miehen kävelevän alasti ulos suihkusta. Vastasin, että: ”Siistiä, toivottavasti he käyttävät laajakulmaobjektiivia kuvauksissa”, Garner heitti huulta miehensä kustannuksella.

Tänä vuonna ensi-iltansa saanut Gone Girl on David Fincherin ohjaama jännityselokuva. Supersankarifanit joutuvat vielä odottamaan Affleckin Batman-elokuvaa parin vuoden ajan. Batmanin ja Teräsmiehen ensimmäinen yhteinen valkokangasseikkailu saa ensi-iltansa 6. toukokuuta 2016.