Onko Belle maailman pienin koiranpentu?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pieni ja utelias koiranpentu Belle on kääpiökokoinen yorkshirenterrieri. Seitsemän viikkoinen pentu painaa vain 170 grammaa ja on viisi senttiä korkea. Norfolkissa asuva taskukokoinen karvakuono on muita lajitovereitaan paljon pienempi ja Bellen onkin arveltu olevan maailman pienin koiranpentu.

YouTube
YouTube

Omistaja Karenza Cruse on pienokaisestaan ylpeä. Pienen pennun alkutaival oli raskas, sillä pennun emo hylkäsi pienikokoisen pentunsa. Epätavallisen pieni koira sai sijaisemon Crusesta ja pentu selvisi ensimmäisistä viikoistaan Crusen huolenpidon ansiosta.

Asiantuntijat ja eläinlääkärit ovat seuranneet koiran kehitystä ja kasvua, mutta vielä ei ole tiedossa onko Belle maailman pienin koiranpentu. Se on kuitenkin selvää, että Belle on yksi pienimmistä yorkshirenterriereistä maailmassa.

Omistaja on kuvannut nettiin videon, jossa Belle tapaa toisen kääpiökokoisen yorkshirenterrierin. Belleä neljä päivää vanhempi pentu on pikkuista huomattavasti kookkaampi.

Jotta Bellestä kiinnostuneet ihmiset pysyisivät ajan tasalla, on omistaja tehnyt koiralleen Facebook-fanisivut, jonne hän lisäilee uutisia ja kuvia koiransa kehittymisestä. Kuvat Bellestä ovat hämmästyttäviä ja saavat todella ihmettelemään koiran pientä kokoa.