Snoop Dogg pilkkasi Iggy Azalean ulkonäköä – ilmiriita räppäreiden välillä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viime kesänä Tampereen Blockfesteillä esiintynyt rap-legenda Snoop Dogg on vitsaillut naisräppäri Iggy Azaleasta Instagramissaan. Mies on päivittänyt Instagram-tililleen kuvia, joissa pilkataan Azalean ulkonäköä. Snoop kertoi olevansa sitä mieltä, että Azalea näyttää mieheltä ilman meikkiä.

Azalean mitta tuli täyteen, ja neitokainen on julkisesti kertonut olevansa Snoop Doggin käytökseen pettynyt. Azalea on muun muassa kirjoittanut Snoop Doggille viestin, jossa hän on vaatinut vastausta siihen, miksi räppäri lisäilee niin ilkeitä kuvia hänestä Instagramiin.

Azalea on kyllästynyt siihen, että Snoop on käskyttänyt turvamiehiään räpsimään heistä yhteisiä kuvia keikoilla ja sitten hän naureskelee niille selän takana. Snoop Dogg ei ole todennäköisesti ajatellut asiaa Iggyn kannalta, ja kuvat ovat olleet hänen mielestään vain harmiton vitsi. Iggy Azalea on kuitenkin pahoittanut mielensä räppärin toiminnasta, eikä suostu jättämään asiaa sikseen ennen kuin mies pyytää häneltä anteeksi.

Loading

Ok last one n Imma leave the bitch alone!! Hahahahahah So says Todd

View on Instagram