Courtney Bingham säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Mötley Crüe –yhtyeen basisti Nikki Sixx on ollut viime vuosina otsikoissa lähinnä ex-tyttöystävänsä Denise Richardsin merkeissä. Pariskunnan suhde päättyi, mutta rocktähti löysi pian rinnalleen uuden kaunottaren Courtney Binghamista.

Nyt Courtney Bingham Sixx on kuvattu nauttimassa auringosta meressä pulikoimisesta Miami Beachilla, Floridassa.

Santa Monicassa varttunut Courtney Bingham Sixx sai rutkasti julkisuutta, kun hän alkoi seurustella 53-vuotiaan Nikki Sixxin kanssa. Nuori kaunotar aloitti malliuransa 17-vuotiaana Wilhelmina-mallitoimiston listoilla. Vuonna 2006 hän muutti Los Angelesiin töiden perässä. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa mainoskampanjoissa lähinnä uima-asuihin ja alusvaatteisiin pukeutuneena.