Pikkupojan ”keimaileva” tanssi varasti huomion uutislähetyksessä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Paikallisuutisten suorassa lähetyksessä nähtiin jotain odottamatonta, kun uutisen sijaan pääosaan nousi yleisön joukossa esiintyvä poika. Reportteri oli saapunut paikalle tekemään suoraa lähetystä avajaisista, kunnes diivamaisin elein tanssiva poika varasti yllättäen huomion.

YouTube
YouTube

Hulvattomalla videolla nähdään, kun poika ottaa suoran katsekontaktin kameraan ja alkaa tanssia kuin esiintymislavojen kuningas, tai kuningatar. Reportteri ei näe, mitä hänen takanaan yleisön joukossa tapahtuu ja jatkaa normaalisti uutisen kertomista. Jos hän olisi nähnyt takana tanssivan pojan, olisi varmasti ollut haastetta pitää naama peruslukemilla.

Jokainen reportterin ympärille kerääntyneestä uteliaasta kansalaisesta haluaa päästä iltauutisiin, joten kaikki tanssivat ja vilkuttelevat kameralle. Uutisten päätähti on kuitenkin joukon keskellä tanssiva poika diivamaisine liikkeineen. Ei ole epäilystäkään, etteikö pojan esitys päätyisi useampaankin uutiseen. Suurieleinen tanssiesitys vei uutiselta huomion kokonaan, eikä monellakaan varmaan jäänyt mieleen mistä uutinen ylipäätänsä kertoi.