Värikkäät lenkkarit ovat nyt huippumuotia – Chanel näyttää mallia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka luulisi, että lenkkitossut on tarkoitettu ainoastaan juoksuverkkareiden kanssa käytettäväksi, on lenkkareita ja tennareita nähty tänä syksynä harvinaisen monen muotitalon listoilla. Mukana trendissä on muun muassa Chanel Couturen AW14 -mallisto. Malli Cara Delevigne ja Binx Walton ovat saaneet pukea lenkkarit jalkaan.

YouTube
YouTube

Lenkkarit ovat nyt muodikkaita, tyylikkäitä ja niitä näkee kaikkien metropolien kaduilla. Nyt kiinnitetään huomiota etenkin lenkkitossun kuosiin, kun katumuodissa on trendikästä pukeutua eläinprinteillä tai kimaltavilla yksityiskohdilla kyllästettyihin arkijalkineisiin. Chanelin mallit näyttävät tyylistä esimerkkiä YouTubeen ladatulla mainoskampanjan videolla.

Mikäli ei halua tuhlata euroja kalliisiin huippumuodin lenkkareihin, kannattaa tutustua ulkomaalaisten halpanettikauppojen valikoimiin. Pääasiana on, että mitä räikeämmät lenkkarit ovat, sitä enemmän ne sopivat vallitsevaan muotiin, Femail Firstin asiantuntijat muistuttavat.